
Печиво без яєць і молока з мигдалем
Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1,2 кг
Akvulya Still Water 2l
300 мл
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 мл
Baking Soda 500g
5 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
400 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
600 г
Salt Egypt
за смаком
Almond
100 г
Runa Vinegar 9% 0.75l
5 мл
Preparation steps
01
Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.
02
Горіхи подрібнити.
03
Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.
04
Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.
05
Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.
06
Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)