
Печиво по-шведськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
350 г.
Eco Cardamom 6g
10 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Борошно просіяти, додати кардамон і сіль. Лимон помити, зняти з нього цедру. Розм'якшене (не розтоплене) масло збити з цукром (150 грам) до пишного стану. Додати яйце, цедру і ще раз збити.
02
Додати масляну суміш у борошно з кардамоном і замішати тісто. Розділити тісто на кілька частин і скачати його в «ковбаски». Загорнути ковбаски в харчову плівку і покласти тісто в холодильник на 2 години.
03
Духовку розігріти до 160°C. Дістати тісто, обкатати в цукрі (100 грамах). Нарізати тісто на кружечки (близько 1 см завтовшки). Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)