
Шоколадний пиріг з малиною без випікання
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
300 г
Shortbread Cookies
300 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл
Homemade Butter
50 г
Aro Powdered Sugar 250g
30 г
Aromiks Cocoa Powder 100g
2 ст. л.
Raspberry
120 г
Preparation steps
01
Шоколад наламати кубиками, скласти в миску і влити 100 мілілітрів вершків. Розтопити на водяній бані.
02
Печиво наламати і покласти в чашу блендера, подрібнити в крихту. Додати розм'якшене вершкове масло. Всипати какао-порошок і додати одну четверту частину розтопленого шоколаду. Змолоти в однорідну масу.
03
Застелити харчовою плівкою форму для пирога діаметром 25 сантиметрів або 2 форми по 15 сантиметрів. Викласти у форму масу з печива і утрамбувати, сформувавши невеликі бортики. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.
04
100 мл. вершків збити з 40 г. цукрової пудри до м'якої піни.
05
Змішати вершки з рештою розтопленого шоколаду.
06
Викласти шоколадно-вершкову масу в застиглі «кошики» з печива, розрівняти. Покласти пиріг в холодильник ще на 30 хвилин. Зверху викласти малину і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)