
Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
4 шт.
Squash
1 шт.
Lemon
50 г.
Basil in Pot
20 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Preparation steps
01
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.
02
Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.
03
Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.
04
У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів.
06
Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)