
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
400 г
Akvulya Still Water 2l
1 л
Salt Egypt
15 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
10 г
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
30 г
Vinnytsia Mustard 125g
10 г
Iberica Capers 250g
50 г
Grape
200 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Walnut
50 г
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.
02
Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.
03
Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)