
Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки в мішечку – одна із найоригінальніших страв з курятини. Важко знайти страву більш цікаву. Це не просто звична страва, це ціла високохудожня композиція, в котрій продумані абсолютно усі деталі для того, щоб у результаті ми отримали неперевершений шедевр. Не виключено також і те, що спочатку, вам може здатися, що не володіючи спеціальними навичками, ви не впораєтеся, або ж сам процес займе багато часу, але ж насправді ми маємо набагато простішу ситуацію. Головне слідувати за попередньо прописаною інструкцією та мати натхнення. А тепер на мить уявіть, як здивуються ваші гості, коли ви презентуватимете це чудо, що заслуговує овацій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Drumstick
6 шт.
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Grilled Eggplant
4 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
350 г.
Onion
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнити цибулю, баклажани і гриби. На соняшниковій олії смажити цибулю, баклажани і потім гриби, обсмажувати хвилин 15. Далі обсмажити курячі ніжки, посолити і поперчити їх.
02
Розкачати листкове тісто і нарізати квадратиками, із залишків зробити круглі коржі. На квадратик покласти корж (це робиться для того, щоб дно не рвалося), зверху приготовлену начинку і курячу гомілку.
03
Загорнути краї тіста, обв'язати їх ниткою, а кісточки загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 190°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)