
Вишневий десерт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cherry Jelly Dessert
8 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Restored Cherry Juice 3l
250 мл
Cherry Packing 500g
300 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Lemon
1/4 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
2 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
125 г
Preparation steps
01
З'єднати вміст пакетика желе з цукром і перемішати.
02
Додати вишневий сік і довести до кипіння при безперервному помішуванні. Проварити протягом 1 хвилини.
03
Отриманою масою рівномірно залити 300 г очищеної від кісточок вишні. Охолодити желе.
04
Розтерти яєчні жовтки з цукровою пудрою до отримання густого крему. Потім додати маскарпоне і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.
05
Окремо збити яєчні білки з соком лимона до щільної піни і з'єднати їх з сумішшю жовтків і сиру.
06
Вишні в желе і крем з маскарпоне викладати в порційні форми шарами. До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)