
Кекс з карамелізованими нектаринами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г
7 Flour 1kg
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nectarine
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Нектарини порізати тонкими скибочками, помістити в сковорідку. Додати цукор (3 ст. л.) і воду. Поставити на середній вогонь. Помішуючи, тримати до карамелізації.Зняти з вогню і відкласти.
02
Вершкове масло (кімнатної температури) збити з цукром (100 г). Додати яйця по одному, продовжуючи збивати. Поступово всипати борошно, змішане з розпушувачем.
03
Заповнити форму тістом приблизно на третину. Тепер слід викласти нектарини, злегка вдавлюючи скибочки в тісто (використовувати приблизно половину фруктів). Помістити зверху решту тіста і ще один шар нектаринів.
04
Випікати при 180 градусах близько 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)