
Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами
«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Chicken-Pineapple Pizza
300 г.
Walnut
100 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)