Булочки-спіральки - Image

Булочки-спіральки

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Домашня випічка - це відмінна сфера, щоб проявити свою фантазію та вміння. Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати булочки-спіральки. Всі борошняні вироби мають високу калорійність. Тому вони відмінно підійдуть для ситного сніданку і добре доповняться чаєм або кавою. Немає, мабуть, сім'ї, в якій не любили б смачних печених пиріжків або булочок. Булочки-спіральки, приготовані за нашим рецептом відразу припадуть до душі і смаку вашим домочадцям. У наш час існує величезний вибір випічки, але вас, як вмілу господиню не повинно це спокушати. Ви повинні самі проявити фантазію і створити щось своє за допомогою, звичайно, таких професіоналів, як ми.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
319.00 - 349.60

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Salt Egypt

7 г.

Top Grade Wheat Flour

450 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

225 мл.

Homemade Butter

40 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.

02

Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.

03

Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min