
Бельгійські пивні оладки
Може бути, що на бельгійських кулінарів вплинуло те, що в Бельгії дуже люблять пиво, або може існує й інше пояснення, але от млинчики на основі пива зустрічаються не так часто. Проте на батьківщині ця страва досить популярна. Завдяки тому, що пива в тісто потрібно не дуже багато, ці млинці можна їсти і діткам теж, правда, бажано в обмеженій кількості. Але якщо ви зібралися зустрічати гостей або просто влаштовуєте невеличке свято вдома, то рецепт цих млинчиків прийде вам на допомогу. Тому що перед їхнім надзвичайним видом складно встояти. А тим більше, що їх дуже зручно взяти з собою на роботу або дітям до школи.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
200 мл.
Homemade Butter
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Novus Strawberry Jam 375g
3 ст. л.
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.
02
Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.
03
Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.
04
Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)