
Балтійський салат зі шпротами
У радянські часи балтійські шпроти вважалися справжнім делікатесом, а в наш час шпроти вже не є дефіцитом, їх можна придбати в будь-якому магазині за прийнятною ціною. Виявляється, зі шпротами виходять не тільки смачні грінки і бутерброди, але і приголомшливі салати. Готуються вони дуже легко і швидко, а виходять шалено смачними і красивими. Шпроти, як і будь-які інші рибні продукти корисні для людського мозку, вони необхідні для того, щоб він працював максимально активно. Шпроти прекрасно поєднуються з будь-якими овочами і зеленню, що робить салат ще більш корисним. Салат зі шпротами - це не тільки смачне і оригінальне, але і дуже ситне блюдо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
2 шт.
Pickled Cucumbers
2 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
6 шт.
Losada Gordal Green Olives
за смаком
Lollo Bionda Green Salad
2 пучка
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1 ст. л.
Banga sprats in oil 160g
160 г.
Quail Egg 1pc
5 шт.
Preparation steps
01
Відварити окремо картоплю і яйця. Остудити, очистити від шкірки.
02
Картоплю разом із огірками нарізати кубиками, яйця із помідорами нарізати навпіл. Злити масло зі шпрот.
03
Змішати в салатниці листя салату, оливки, яйця, картоплю і огірки, помідори, шпроти. Додати сіль і перець за смаком, заправити оливково-оцтовою заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)