
Печена картопля з сиром фета і кропом
Без цього найціннішого коренеплоду не обходиться звичний раціон сучасної людини, адже цей овоч – один з головних джерел калорій, споживаних людиною. Ви вгадали, мова піде про картоплю. Вирощують цей коренеплід (Ви тільки уявіть) в ста тридцяти країнах світу, де проживає 3/4 населення нашої планети. Якщо Ви також як і ми любите картоплю, пропонований рецепт швидкого і смачного гарніру спеціально для Вас. Як можна встояти перед ароматною печеною картопелькою із золотистою хрусткою скоринкою? А якщо вмочити її в густий сирний соус із зеленю – нічого смачнішого не знайти. Порада: сир фета можете замінити будь-яким м'яким сиром, вершками або сметаною, а до кропу – додати будь-яку зелень.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Dill 70g
50 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю дуже добре помити і нарізати скибочками. Посипати сіллю. Духовку розігріти до 220 градусів.
02
Змастити деко олією. Викласти на нього картоплю. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
03
Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Сир фета збити блендером разом з кропом до однорідного стану. Подавати картоплю гарячою з охолодженим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)