
Запечені млинці з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
350 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
700 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Cottage Cheese 9%
500 г.
Raisins
4 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Homemade Butter
1 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Lemon
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Preparation steps
01
Приготувати тісто для млинців з молока, яєць та борошна, спекти з нього 12 млинчиків однакового розміру на розігрітому топленому маслі.
02
З лимона натерти цедру і вичавити сік. Приготувати начинку: сир перемішати до однорідності з яйцями, родзинками, соком і цедрою лимона і 120 г. цукру.
03
Викласти начинку на млинці, скачати їх у рулет, викласти щільно в змащену жиром форму для запікання 30 х 20 см. з високими бортиками.
04
Для заливки, вершки збити з яєчними жовтками і цукром. Розподілити суміш по млинцях. Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 30 хвилин.
05
З абрикосів злити рідину, фруктову м'якоть розім'яти в пюре. Викласти млинці на тарілку, посипати цукровою пудрою, подавати до столу з абрикосовим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)