
Печений інжир з червоним вином, горіхами і маскарпоне
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
200 мл
Runa Vinegar 9% 0.75l
10 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Dried Figs
450 г
Walnut
50 г
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
100 г
Preparation steps
01
Інжир помити і розрізати на половинки. У каструлю додати вино, оцет і цукор, поставити на середній вогонь. Варити, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додати в каструлю половинки інжиру і варити ще близько 5 хвилин.
02
Духовку розігріти до 190 градусів. Горіхи подрібнити в блендері. Перелити сироп з фруктами у форму для випічки, посипати горіхами і поставити в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин. Потім дістати з духовки і дати охолонути протягом 15 хвилин. Викласти інжир на тарілки, полити соусом і прикрасити сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)