Яблучний стругаль - Image

Яблучний стругаль

Number of servings: 8Cooking time: 55 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Бажаєте здивувати рідних черговим солодким кулінарним шедевром, але всі можливі і неможливі рецепти Ви вже випробували? Хочеться різноманітності? Не засмучуйтеся, адже Ви напевно не знали про чудовий стругаль – різновид пирога, що представляє собою два шматочки повітряного солодкого бісквіта, між якими розташовується густа, але м'яка і соковита фруктова начинка. Найбільш часто стругаль печуть з кисло-солодких пружних яблучок, чим і пропонуємо Вам сьогодні зайнятися. Пиріг виходить настільки ніжним і розсипчастим, що рекомендуємо готувати його в рознімній формі, інакше Ви ризикуєте його просто поламати. А ще він настільки смачний і ароматний, що з'їдається, будучи ще гарячим, буквально в лічені хвилини.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
319.00 - 349.60

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Baking Soda 500g

3 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 кг.

Preparation steps

01

Розм'якшений маргарин змішати з просіяним борошном і содою. Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і додати до борошняної суміші, трохи пом'яти.

02

Яблука помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Духовку розігріти до 200°C. Викласти частину тіста (2/3) на дно форми, потім яблука і знову тісто. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min