
Яблучно-ванільний крамбл
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
7 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
7 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
2 г.
Lemon
50 г.
Top Grade Wheat Flour
80 г.
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
120 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
120 г.
Spice Cinnamon Ground
2 г.
Homemade Butter
60 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити від шкіри і серцевини. Нарізати яблука скибочками і перекласти в миску. Додати цукор, ваніль, лимонний сік і мускатний горіх. Перекласти масу у форму для випікання.
02
Розігріти духовку до 180°C градусів. У невеликій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і розм'якшене вершкове масло. Повинні вийти масляно-борошняні крихти. Посипати крихтами яблука і запікати в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)