
Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
200 г.
Homemade Butter
125 г.
Oranges 1kg
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
160 г.
Coconut Flakes
150 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160°C.
02
Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.
03
Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.
04
Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.
05
Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)