Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка американська весна › Запечений імбирний шоколад
Запечений імбирний шоколад

Запечений імбирний шоколад

Ароматний шоколадний десерт зможе здивувати навіть самих великих ласунів. Прикрасивши цукатами і сухофруктами вийде нехитрий пряний шоколад - справжня святкова страва. Запечений імбирний шоколад можна назвати "унікальним", за рахунок суміші з гіркого шоколаду, ванілі і імбиру, виходить ароматний і ніжний десерт. Шоколад наділений антиоксидантами, які допомагають нам подовше залишатися молодими і здоровими, а найціннішою властивістю залишається - здатність підняти настрій. Збадьорююча дія не гірше енергетиків, але без побічних ефектів. За вищеперелічені заслуги у шоколаду по праву з'явилося своє свято 11 липня - Всесвітній день шоколаду. Подаруйте собі радість із яскравим шоколадним частуванням.

Кількість порцій 2
Час приготування 90 хв

  1. 1. Молоко — 100 мл.
  2. 2. Вершки — 150 мл.
  3. 3. Чорний шоколад — 130 г.
  4. 4. Жовтки — 2 шт.
  5. 5. Цукор — 1 ч. л.
  6. 6. Мелений імбир — 1 ч. л.
  7. 7. Ваніль — 1 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлю влити вершки. Додати ваніль. Поставити на вогонь і нагріти. Накрити кришкою. Настояти 30 хвилин.

  2. У окремій каструлі розтопити шоколад. Додати 100 мл. молока. Потім вершки, жовтки, цукор і імбир. Перемішати.

  3. Отриману суміш розлити у форми для запікання. Поставити на деко. Налити в нього води наполовину. Випікати шоколад 50 хвилин при температурі 140ºС.

  4. Вийняти горщики. Протерти від води. Остудити (близько 5 годин).