Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь холодильник європейська зима › Запечений паштет із курячої печінки з бренді
Запечений паштет із курячої печінки з бренді

Запечений паштет із курячої печінки з бренді

Паштет із печінки - це чудовий продукт, який можна використовувати для фарширування яєць, млинчиків, можна мазати на бутерброди або їсти просто так. Блюдо подобається багатьом завдяки своєму ніжному смаку, корисному складу і швидкості приготування. У цьому рецепті пропонується приготувати паштет із курячої печінки. Треба відзначити, що куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча. Особливість цього варіанту приготування паштету в тому, що це запечений в духовці паштет. В якості інгредієнтів поряд із курячою печінкою використовуються вершкове масло, часник, бренді і спеції. Паштет за цим рецептом виходить дуже ситний і смачний.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Печінка куряча — 250 г.
  2. 2. Масло вершкове — 2,5 ст. л.
  3. 3. Бренді — за смаком
  4. 4. Часник — 0,5 шт.
  5. 5. Чебрець — 1 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перемолоти в блендері курячу печінку. Додати до печінки часник, перець, 30 г. вершкового масла, чебрець, влити бренді. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.

  2. Змастити маслом формочку для випікання, викласти печінкову суміш у форму, накрити зверху фольгою, поставити форму в форму більшого розміру з киплячою водою до середини, поставити в духовку на 50 хвилин. Випікати при температурі 150ºС.

  3. Витягнути з духовки готовий паштет, остудити, залити зверху розтопленим вершковим маслом. Після, прибрати в холодильник.