Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська пасха › Запечена свинина в аджиці
Запечена свинина в аджиці

Запечена свинина в аджиці

Запікання м'яса у фользі має свої незаперечні переваги. Цей спосіб приготування досить простий і заощаджує Ваш час. Пар від м'яса залишається в межах фольги, страва готується у власному соці, а значить - зберігаються максимально натуральні смак і аромат. Втрати харчових речовин мінімальні. М'ясо, приготоване у фользі, виходить смачним і соковитим. До того ж, не потрібно додавати масло. Найголовніше правило запікання м'яса у фользі - повна герметизація: не повинно бути ніякого зазору, через який може витікати сік. Але в той же час фольга не повинна прилягати до продукту занадто щільно: залиште простір для повітря.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе свиняче — 800 г.
  2. 2. Аджика — 2 ст. л.
  3. 3. Часник — 2 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник і моркву очистити, нарізати брусочками. М'ясо промити, обсушити, зробити по всій поверхні кілька надрізів ножем. В отвори покласти моркву з часником.

  2. Натерти м'ясо сіллю і аджикою. Викласти м'ясо на лист фольги, ретельно загорнути.

  3. Поставити в духовку на 30 хвилин. Для рум'янцю, за 5 хвилин до кінця відкрити фольгу.