![Гарбузовий соус](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.923bf10791d0fa03e43d7131a38c2bf7.350x350.jpeg)
Гарбузовий соус
Гарбуз це багатий плід як за змістом корисних речовин, так і за способом застосування. Яскравий овоч привертає особливу увагу в кулінарії. Усі ми раніше використовували цей плід для приготування каш, соків, супів, але мало хто знає, що з нього можна приготувати соус. Перець, цибуля і помідор стануть напарниками гарбуза - ну просто набір надзвичайно корисних продуктів! Хочете поліпшити самопочуття і зміцнити імунітет - звертайтеся до гарбуза. Саме він дасть фору будь-якому іншому овочу як за унікальним змістом вітамінів, так і за популярністю вживання. З чим же все-таки подають гарбузовий соус? - запитаєте ви. В основному до гарячих, або холодних страв. З макаронами буде дуже смачно. Спробуйте і помаранчевий настрій вам забезпечений!
- 1. Гарбуз (очищений) — 350 г.
- 2. Перець болгарський червоний — 1 шт.
- 3. Помідор — 3 шт.
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Часник — 2 зубчики
- 6. Лимонний сік — 2 ч. л.
- 7. Олія оливкова — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Спеції — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Насамперед помити усі овочі: гарбуз, помідори, цибулю, перець і часник. Потім очищений гарбуз нарізати на шматочки; помідори розрізати навпіл; перець, очищений від насіння також розрізати на дві частини; цибулю і часник звільнити від лушпиння.
Підготувати деко. Застелити фольгою і збризнути маслом. Викласти усі овочі. Посолити, поперчити, додати трави і полити оливковою олією.
Помістити деко з овочами в розігріту до 200°C духовку. Запікати 40 хвилин.
Готові овочі остудити. Зняти шкірку з помідорів і перцю. Помістити овочі у блендер і подрібнити їх до однорідності. Посолити і приправити за смаком. Додати лимонний сік. Перемішати.