Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь яйця весна › Сирне печиво "Конвертики"
Сирне печиво "Конвертики"

Сирне печиво "Конвертики"

Це печиво часто можна зустріти в супермаркеті. На смак і колір товариша немає - тут не можна сперечатися. Але погодьтеся, що все таки домашнє печиво на значно краще магазинного. І якщо ви згодні, якщо ви давно практикуєте випікати солодощі дома, або навпаки, тільки хочете спробувати щось спекти самому, тоді вам до нас. Конвертики дуже зручні, оскільки сир добре " запакований " і не випадає з тіста. А щоб якось урізноманітнити страву, можна зробити саму різну начинку: наприклад, з варення або шоколаду. Або ж навіть змішати все разом. Тоді ви отримаєте смачну випічку яка порадує вас легкістю та невимушеністю.

Кількість порцій 12
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Сир (кисломолочний) — 400 г.
  4. 4. Вершкове масло — 200 г.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Розпушувач — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кисломолочний сир потрібно розтерти з цукром і яйцем, додати розпушувач. Також можна за смаком додати трохи ванільного цукру.

  2. Вершкове масло розтопити і дати час охолонути.

  3. Змішати вершкове масло з сирною сумішшю.

  4. Потім потрібно поступово в цю суміш додати борошно і замісити не дуже круте тісто.

  5. Далі для зручного розкатування, стіл потрібно присипати борошном. Тепер можна ропочинати розкатувати тісто. Розкатувати потрібно пласт завтовшки в 0,5 см.

  6. Ножем нарізати невеликі квадратики. І в серединку кожного квадратика насипати трохи цукру. Далі кути квадратика потрібно защіпнути, щоб вийшов конвертик.

  7. Готові конвертики потрібно викладати на деко, застелене пергаментом для випікання. Пергамент можна трохи змастити маслом.

  8. Випікати 25 хвилин при температурі 180°С.