Тушковані курячі серця зі спагеті
- 1. Курячі серця — 1 кг.
- 2. Помідори — 1 шт.
- 3. Часник — 6 зубчиків
- 4. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 5. Вершкове масло — 50 г.
- 6. Тертий імбир — 1 ст. л.
- 7. Спагеті — 400 г.
- 8. Сир Пармезан — 100 г.
- 9. Петрушка — 1 пучок
- 10. Коріандр — за смаком
- 11. Паприка — за смаком
- 12. Лавровий лист — за смаком
- 13. Cіль — за смаком
- 14. Чорний мелений перець — за смаком
- 15. Червоний мелений перець — за смаком
- 16. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курячі серця поставити варити на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і дати прокипіти хвилин 10.
Акуратно зняти з помідора шкірку і натерти його на тертці або подрібнити блендером.
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
Часник теж очистити і натерти на дрібній тертці.
Серця дістати з бульйону (бульйон не виливати), очистити і обрізати зайве. Потім розрізати серця навпіл.
На сковороді розігріти рослинну олію. Далі трохи обсмажити часник і зняти його.
Потім обсмажити на сковороді серця, помішуючи. Через хвилину-дві додати цибулю і продовжувати смажити. Потім додати вершкове масло.
Закрити кришкою і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.
Після чого додати на сковороду перемелений помідор і склянку бульйону.
Також додати тертий імбир і всі спеції. Посолити за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
Зварити спагеті в підсоленій воді як зазначено на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
Пармезан натерти на крупній тертці. Петрушку дрібно нарізати.
Подавати, виклавши спагеті на тарілку, зверху - соус з курячими серцями. Все присипати пармезаном і петрушкою.