Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська другі страви › Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях

Цвітна капуста, обсмажена в сухарях

Якщо ви любитель цвітної капусти, вам сподобається цей рецепт. Тут її смак зберігається практично незмінним, але вона набуває нових властивостей - стає хрусткою і з апетитною золотистою скоринкою. Якщо ви хочете трохи поекспериментувати, додавайте до панірувальних сухарів будь-яку подрібнену зелень за смаком - свіжу або суху - це може бути петрушка, кріп, базилік, орегано ... Приправи також можна використовувати будь-які на ваш розсуд, але не перестарайтеся, все-таки у цвітної капусти дуже тонкий смак, тому його дуже легко перебити.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цвітна капуста — 700 г
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Паніровочні сухарі — 100 г
  4. 4. Сушений базилік — 2 ст.л.
  5. 5. Рослинна олія для підсмажування — 100 мл
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Мелений чорний перець — за смаком
  8. 8. Приправа (будь-яка) — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У великій каструлі доведіть воду до кипіння.

  2. Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.

  3. Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.

  4. Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.

  5. Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.

  6. У сковороді розігрійте олію.

  7. Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях

  8. Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.