Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська овочі обід › Теплий салат із кольоровою капустою
Теплий салат із кольоровою капустою

Теплий салат із кольоровою капустою

Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Кольорова капуста — 1 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Мед — 1,5 ст. л.
  4. 4. Кріп — 1 пучок
  5. 5. Шпинат — 50 г.
  6. 6. Родзинки — 1 жменя
  7. 7. Оливкова олія — за смаком
  8. 8. Винний оцент — 3 ст. л.
  9. 9. Подрібнений мигдаль — 2 ст. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.

  2. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.

  3. Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.

  4. Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.

  5. Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.