Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній гриби весна › Тарталетки с грибами
Тарталетки с грибами

Тарталетки с грибами

Тарталетки з грибами - незамінна універсальна закуска і вдале доповнення до будь-якого фуршета, як на природі, так і в офісі. Страву готувати дуже легко і просто, і займе це мінімум вашого часу, який вам більше знадобиться для приємного дозвілля. Використання в тарталетках грибів не випадкове. Така начинка виглядає не лише елегантно і привабливо, але і відрізняється вишуканим і дуже приємним смаком, що змусить будь-кого попросити добавки. Кошик із ніжного, листкового тіста надає страві не лише апетитного кольору, але і приємного хрусту. Така страва дуже сподобається дітям, як найбільшим поціновувачам усього незвичайного і загадкового. І якщо ви хочете здивувати своїх гостей чим-небудь смачненьким і не розгубитися під час несподіваного візиту, запам'ятайте цей рецепт і готуйте із задоволенням.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Листкове тісто — 550 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Печериці — 250 г.
  4. 4. Імбир тертий — 2 ч. л.
  5. 5. Масло вершкове — 2 ст. л
  6. 6. Часник — 2 зубчика
  7. 7. Соєвий соус — 2 ст. л
  8. 8. Вино сухе — 1 ст. л
  9. 9. Крохмаль — 1 ст. л
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець — за смаком
  12. 12. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

  2. Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.

  3. У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.

  4. Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.