Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий літо › Тако зі свининою
Тако зі свининою

Тако зі свининою

Сьогодні ми хочемо порекомендувати поласувати традиційною стравою мексиканської кухні. Тако зазвичай готують з кукурудзяної або пшеничної тортильи, яку наповнюють різноманітною начинкою. Сьогодні ми будемо готувати тако зі свининою та квасолею. Така страва дуже смачна та ситна. До речі, варіацій тако існує дуже багато. Тако можна вживати як самостійну страву з соусом гуакамоле. Страву потрібно їсти без приладів, складаючи коржик, а в нашому випадку лаваш, з начинкою навпіл і відправляти в рот. Цікаво що тако з'явилися ще до приходу конкістадорів в Мексику. Конкістадори - це європейські завойовники.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Бекон — 20 г.
  2. 2. Коржики для тако (або лаваш) — 6 шт.
  3. 3. Свинина — 200 г.
  4. 4. Квасоля червона у власному соку — 350 г.
  5. 5. Помідори — 200 г.
  6. 6. Кінза — 20 г.
  7. 7. Лайм — 1 шт.
  8. 8. Перець чилі — 3 шт.
  9. 9. Томатна паста — 250 г.
  10. 10. Авокадо — 2 шт.
  11. 11. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  12. 12. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.

  2. Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.

  3. Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.

  4. Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.

  5. Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.

  6. Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.