Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь японська суші літо › Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом
Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Здивуйте гостей незвичайною і в теж час корисною закускою – приготуйте суші з цукіні з лососем і кроповим соусом. Основні інгредієнти – риба і цукіні – готуються на пару. Саме тому вони зберігають в собі корисні вітаміни. Так цукіні необхідно відварити в пароварці до м'якості, щоб потім гнучкий овоч можна було скрутити в рулети. Відварений і копчений лососі прекрасно гармонують з ароматною укропною заправкою. Особливу смакову нотку надають цій страві мариновані огірки. Кожен скручений рол прикрасити гілочкою кропу або іншої зелені.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе лосося — 350 г.
  2. 2. Цукіні — 3 шт.
  3. 3. Кріп — 2,5 ст. л.
  4. 4. Лосось копчений — 100 г.
  5. 5. Огірки мариновані — 1,5 ст. л.
  6. 6. Майонез — 8,5 ст. л.
  7. 7. Оцет винний білий — 2 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе натерти сіллю і перцем. Відварити в пароварці протягом 15 хвилин, до повної готовності. Після, остудити.

  2. Деко застелити харчовим папером. Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками, відварити порціями в пароварці протягом 3 хвилин. Після чого, перекласти на деко.

  3. У мисці змішати майонез, 2 ст. л. подрібненого кропу, влити сюди ж оцет. Додати сіль і перець за смаком.

  4. Охолоджену рибу після пароварки поламати на шматочки, додати дрібно нарізаний копчений лосось, подрібнені огірки і 0,5 ст. л. кропу, і частину приготовленого соусу. Перемішати.

  5. На кожну скибочку цукіні викласти рибну масу, загорнути в рулети, викласти всі рулети на тарілку, подавати із соусом.