Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий російська весна › Свекольник із фетою
Свекольник із фетою

Свекольник із фетою

У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Буряк — 5 шт.
  2. 2. Сир фета — 150 г.
  3. 3. Селера — 1 шт.
  4. 4. Огірки — 2 шт.
  5. 5. Бульйон овочевий — 600 мл.
  6. 6. Олія оливкова — 5 ст. л.
  7. 7. Оцет винний — 2 ст. л.
  8. 8. Цукор — 2 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.

  2. Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.

  3. Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.

  4. При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.