Рагу «Хелловін» із яловичини з гарбузом у темному пиві
- 1. Гарбуз — 0,5 шт.
- 2. Яловичина — 500 г.
- 3. Масло вершкове — 30 г.
- 4. Лавровий лист — 1 шт.
- 5. Пиво темне — 0,5 л.
- 6. Цибуля — 1 шт.
- 7. Морква — 1 шт.
- 8. Часник — 5 зуб.
- 9. Цукор — 1 ч. л.
- 10. Кориця — 0,15 ч. л.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно підготувати цибулю. Для цього можна порізати її кільцями.
М'ясо очистити від плівки та порізати шматочками приблизно висотою 3 сантиметра і шириною 2 сантиметра. В глибокому сотейнику з товстим дном, потрібно нагріти вершкове масло.
М'ясо посипати сіллю та перцем та смажити на сильному вогні до появи коричневої скоринки - закрити поверхню для збереження соку.
Вкинути до м'яса цибулю та смажити протягом п'яти хвилин. Порізати частинками часник та вкинути до м'яса. Додати корицю, лавровий листок та цукор.
Залити пляшкою пива та тушкувати м'ясо протягом двох годин, при цьому помішувати його.
Моркву порізати і також вкинути до м'яса. Через двадцять хвилин додати гарбуз. Довести до готовності протягом двадцяти хвилин.