Суп із фрикадельками
- 1. М'ясо (свинина) — 200 г.
- 2. М'ясо (яловичина) — 200 г.
- 3. Картопля — 2 шт.
- 4. Яйце — 1 шт.
- 5. Морква — 1 шт.
- 6. Цибуля — 1 шт.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Лавровий лист — 1 шт.
- 10. Олія — 45 г.
- 11. Петрушка — 20 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати зажарку. Для цього моркву та цибулю почистити, помити. Моркву натерти на великій тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити цибулю та моркву на розігрітій сковороді з олією. Картоплю помити, почистити та нарізати невеликими кубиками.
Приготування м'ясного фаршу здійснюється за стандартним рецептом - м'ясо (яловичину та свинину) порізати невеликими шматками (щоб могли входити в горловину м'ясорубки), пропустити через м'ясорубку. Потім мелене м'ясо ретельно перемішати.
В м'ясний фарш (200 г.) додати натерту на дрібній тертці половину цибулі, посолити, поперчити та також додати одне яйце. Все перемішати та сформувати фрикадельки. Залити воду (2 л.) в касрюлю та довести до кипіння. В окроп додати нарізану картоплю. Також додати сформовані фрикадельки. Після того, як суп закипить, зняти піну, що утворилася. Та варити 15 хвилин.
Потім додати зажарку. Також покласти до супу лавровий лист, посолити та поперчити за смаком. Варити до готовності фрикадельок та картоплі, потім додати дрібно порізану зелень петрушки, дати поваритися ще пару хвилин та вимкнути. Суп з фрикадельками готовий.