Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь салати обід весна › Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами

Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами

Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - дуже ніжний салат, готується він швидко і нескладно. Його цілком може приготувати будь-яка людина, не пов'язана з кулінарією. Шинка має пряний смак, який дає салату неповторний аромат. Із грибів для цього салату підійдуть, як печериці, так і білі гриби. Салат із шинкою і грибами - це прекрасна прикраса святкового столу, адже він не тільки смачний, але й оригінально виглядає. Його верхній шар присипається жовтками і прикрашається квітами з цілих чіпсів. Звідси його ще часто називають «Орхідея». Після завершення приготування цей салат краще поставити на деякий час в холодильник, щоб всі шари просочилися, і салат став соковитим.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Шинка — 200 г.
  2. 2. Гриби солоні — 100 г.
  3. 3. Чіпси картопляні — 50 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2,5 шт.
  5. 5. Морква по-корейськи — 100 г.
  6. 6. Сир твердий — 150 г.
  7. 7. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку з грибами нарізати дрібною соломкою, 2 яйця відварити і натерти на тертці, моркву подрібнити.

  2. На велику тарілку викласти спочатку моркву, на неї гриби, більшу частину чіпсів розім'яти в крихту, зверху на них викласти шинку, сир і в самий верх викласти шар яєць.

  3. Кожен шар необхідно змащувати майонезом, в тому числі і самий верхній. Прикрасити салат зверху чіпсами і натертим яєчним жовтком, сформувавши квіти.