![Шоколадний торт з кавою](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.f5b9b6439b41ebb568a31a1fcf7760bd.350x350.png)
Шоколадний торт з кавою
- 1. Цукор — 2,5 ст. л.
- 2. Яйце куряче — 1 шт.
- 3. Борошно пшеничне — 2 ч. л.
- 4. Крохмаль картопляний — 2 ч. л.
- 5. Розпушувач — за смаком
- 6. Желатин — за смаком
- 7. Какао — 2 ч. л.
- 8. Кава чорна — 1,5 ч. л.
- 9. Вершки — 160 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Збити яйця в мисці, поступово додаючи цукор і вливаючи воду. В окремій мисці змішати борошно, какао і розпушувач. Просіяти в миску з яєчною сумішшю, перемішати знизу вгору.
Форму застелити папером, викласти тісто, розрівняти по всій поверхні форми. Випікати 20 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 175°C. Після, витягнути з форми і остудити.
Желатин замочити в холодній воді, постійно помішуючи додати гарячу зварену каву, після чого остудити суміш.
Вершки збити разом із цукром. Перекласти з вершкової маси 6 ст. л. окремо для прикраси. В основну вершкову масу влити суміш желатину і кави. Перемішати.
Корж бісквіта розрізати на дві частини, нижній шар змастити вершковою масою, викласти зверху половину кавової суміші, накрити другим коржем. Змастити залишеним кремом, прикрасити відкладеною вершковою масою.