Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви літо › Шніцель з сьомги
Шніцель з сьомги

Шніцель з сьомги

Шніцель із сьомги має всі шанси стати вашим улюбленцем серед переліку рибних страв. Всього лише за 20 хвилин ви можете приготувати справжній кулінарний шедевр. Вишукана і надзвичайно смачна страва славиться не тільки своїм смаком, а й безліччю корисних речовин. Сьомга зберігає в собі велику кількість корисних речовин, які сприятливо впливають на людський організм. Наприклад, ця риба не накопичує в собі шкідливі елементи, а відповідно не передає їх нашому організму. Ця страва стане як хорошим героєм для святкового столу, так і наситить під час повсякденного обіду. Також риба буде шикарно виглядати на столі під час романтичного побачення.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Філе сьомги — 600 г.
  2. 2. Картопля — 300 г.
  3. 3. Паніровочні сухарі — 200 г.
  4. 4. Борошно — 100 г.
  5. 5. Яйце — 2 шт.
  6. 6. Оливкова олія — 20 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сьомгу нарізати тонкими шматочками. Борошно змішати з сіллю та перцем. Яйця збити вінчиком.

  2. Обваляти шматочки в борошні, яйці та паніровочних сухарях.

  3. Розігріти олію на сковороді та обсмажити шніцелі з обох сторін до золотистої скоринки.

  4. Картоплю порізати круглими шматочками та обсмажити на сковороді, попередньо змащеною олією.

  5. Шніцель подавати до столу зі смаженою картоплею та свіжим салатом. До страви також можна подати вершковий соус.