Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки сир зима › Сальса з авокадо і сиром фета
Сальса з авокадо і сиром фета

Сальса з авокадо і сиром фета

Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Помідори — 4 шт.
  2. 2. Цибуля червона — 0,5 шт.
  3. 3. Часник — 2 шт.
  4. 4. Авокадо — 2 шт.
  5. 5. Сир фета — 150 г.
  6. 6. Петрушка — 1 ст. л.
  7. 7. Оцет винний червоний — 3 ст. л.
  8. 8. Олія оливкова — 2 ст. л.
  9. 9. Орегано сушений — 0,5 ч. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.

  2. У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.

  3. Подавати з чіпсами.