Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька овочі літо › Рагу з яловичини з червоним вином і грибами
Рагу з яловичини з червоним вином і грибами

Рагу з яловичини з червоним вином і грибами

Коли не знаєте, що приготувати на обід або вас замучили буденні страви, радимо знаходити натхнення на нашому сайті. Такий гість, як рагу з яловичини з червоним вином та грибами, не лише порадує ваших близьких прекрасним смаком, а й позитивно відобразиться на настрої. Відмінне поєднання інгредієнтів надасть можливість насититись вдосталь, коли голод замучив, і, крім того, отримати максимум задоволення від отриманого результату. Ми маємо просто кулінарний шедевр, що включає в себе смак поживної яловичини, хрумкої морковки, духмяного часничку та колоритних грибочків – печериць. Такий перелік інгрідієнтів змусить вас насолоджуватись цією стравою з кожною ложкою. Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких і приносьте їм радість!

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Червоне вино — 750 мл.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Бекон — 250 г.
  4. 4. Часник — 3 зубчики
  5. 5. Печериці — 500 г.
  6. 6. Яловичина — 750 г.
  7. 7. Морква — 750 г.
  8. 8. Букет гарні — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У великій глибокій (краще чавунній) сковороді з кришкою, підсмажити бекон на середньому вогні 5 хвилин.

  2. Додати цибулю і часник і тушкувати ще кілька хвилин. Потім додати яловичину і підрум'янити 5 хвилин, помішуючи.

  3. Додати червоне вино, гриби, моркву і трави. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2 години.