Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська овочі › Печиво з гарбуза
Печиво з гарбуза

Печиво з гарбуза

Якщо ви обожнюєте, просто не можете жити без солодкого, то такий каприз можна зробити корисним. Як? Звісно, додавши в основу який-небудь корисний інгредієнт, а точніше фрукт або овоч. У даному рецепті запропоновано додати такий корисний і, на жаль, рідко використовуваний нами інгредієнт, як гарбуз. Він також, крім користі, додасть прекрасний помаранчевий колір. До процесу приготування можете залучити дітей. Не сумнівайтеся, їх дуже захопить вирізати тісто різноманітними формочками. За смаком можна додати лимонний сік, улюблені горіхи, родзинки, шоколадні крихти, імбир (тут головне не переборщити), гарбузове або інші насіння, кунжут, мед.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Яйце куряче — 1 шт.
  2. 2. Маргарин — 50 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 150 г.
  4. 4. Цукор — 80 г.
  5. 5. Гарбуз — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйце розбити, додати цукор і розтерти. Маргарин розтопити. Борошно просіяти і додати до маргарину, відразу ж перемішуючи. Додати борошняну суміш до яєчної.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками, викласти на деко і запікати 25 хвилин. Потім дістати, охолодити, подрібнити в блендері і додати в тісто. Духовку не охолоджувати.

  3. Тісто замішати, розкатати в «ковбаску» і нарізати. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Після охолодження можна присипати цукровою пудрою.