Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська гарнір › Картопля з розмарином
Картопля з розмарином

Картопля з розмарином

Маючи під рукою картоплю і розмарин і, звичайно, ж масло можна приготувати ситну і корисну страву - картоплю з розмарином. Страва виходить досить смачною і насиченою. Але це її не єдина перевага. По-друге страва є дуже економічною, так як для її приготування не потрібно купувати дорогі заморські продукти, але смак виходить дуже цікавим, завдяки наявності розмарину. По-третє, - це корисна страва, так як запікається в духовці і підходить для тих, хто дотримується дієти. По-четверте, страву можна споживати в піст. Крім того, розмарин, що міститься у складі страви благотворно впливає на імунітет і має тонізуючу, антидепресивну, антиоксидантну властивості. Тому радимо приготувати цю страву.

Кількість порцій 3
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 30 г.
  3. 3. Олія оливкова — 50 мл.
  4. 4. Розмарин — 30 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками (або скибочками) приблизно 2х2 см. Розігріти сковороду з оливковою олією, додати туди ж вершкове масло і обсмажити картопляні кубики до золотистої скоринки. Додати до картоплі сіль і спеції.

  2. Духовку розігріти до 160 градусів. Поставити в духовку картоплю, розкладену на деко і запікати близько 30 хвилин. Подавати картоплю гарячою з салатом, овочами, рибою або м'ясом.