Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська ковбаса весна › Піца на сковороді
Піца на сковороді

Піца на сковороді

Піца по достоїнству вважається одним з найбільш популярних і улюблених страв світу. Дійсно, як же встояти перед свіжоспеченим ароматним коржем з щедрою соковитою начинкою? Якщо Ви належите до числа фанатів традиційної італійської випічки, тоді Вам сюди. Пропонуємо спробувати швидку і просту, але від цього не менш смачну і апетитну піцу, приготовлену на сковороді. Як мовиться, паличка-виручалочка для сучасної господині на всі випадки життя. Сімейний обід, вечірка або «якщо гості на порозі». А готується ця піца і справді десять хвилин. У даному рецепті розкривається один із вдалих варіантів начинки. Ви ж можете експериментувати, повністю довірившись своєму смаку і фантазії.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Сметана — 100 г
  2. 2. Куряче яйце — 2 шт.
  3. 3. Ковбаса варена — 50 г
  4. 4. Ковбаса копчена — 50 г
  5. 5. Помідори — 100 г
  6. 6. Майонез — 100 г
  7. 7. Борошно пшеничне — 9 ст. л.
  8. 8. Маслини — 30 г
  9. 9. Сир — 120 г
  10. 10. Олія рослинна — 10 мл
  11. 11. Суміш італійських спецій — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати сметану, яйця і майонез. Всипати борошно. Довести все до однорідної консистенції.

  2. Тісто виходить рідке, як сметана. Його вилити на сковорідку, змащену олією, і вже зверху покласти начинку (вона може бути абсолютно будь-яка на ваш смак). Або як у даном рецепті:  помідори, ковбаса, маслини, італійські спеції. Зверху насипати тертий сир.

  3. Ставимо сковороду на плиту. Відразу накриваємо кришкою. Як тільки сир розплавився - піца готова.