Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка борошно зима › Пиріг з цукіні і фетою
Пиріг з цукіні і фетою

Пиріг з цукіні і фетою

Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цукіні — 300 г.
  2. 2. Борошно — 150 г.
  3. 3. Розпушувач — 5 г.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Сир твердий — 100 г.
  6. 6. Бекон — 2 скибочки
  7. 7. Яйця — 5 шт.
  8. 8. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  9. 9. Фета — 100 г.
  10. 10. В'ялені томати — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.

  2. Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.

  3. Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.

  4. За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.

  5. Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.