Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви макарони весна › Паста з цукіні і королівськими креветками
Паста з цукіні і королівськими креветками

Паста з цукіні і королівськими креветками

Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста — 300 г.
  2. 2. Цукіні — 150 г.
  3. 3. Креветки королівські очищені — 150 г.
  4. 4. Масло вершкове — 100 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Олія оливкова — 10 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.

  2. Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.

  3. Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.

  4. Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.

  5. При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.