Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Паста з авокадо і тофу
Паста з авокадо і тофу

Паста з авокадо і тофу

Паста з авокадо і сиру тофу дуже вишукане і смачне блюдо. Авокадо не повинен бути сильно м'який, але і не твердим. Сорти авокадо з шкіркою, вкритою яскраво вираженими пухирцями, набагато смачніші гладкокожих різновидів. Авокадо розминають виделкою в кашку (бажано в іншій тарілці) і додають до сиру. Поливають лимонним соком, через це авокадо не потемніє. Сир тофу можна замінити м'яким сиром або фетою. У холодильнику пасту можна зберігати кілька днів, подавати намазав на свіжий хліб, тости, галети, печиво і все, що підкаже ваш смак. Рецепт пасти можна змінити, наприклад, прибрати часник і додати зелень. Ще дуже смачно буде з вареним яйцем.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Авокадо — 250 г.
  2. 2. Лимон — 50 г.
  3. 3. Часник — 2 зубчики
  4. 4. Сир тофу — 100 г.
  5. 5. Йогурт — 2 ст. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир тофу розім'яти виделкою в глибокій мисці.

  2. Розрізати авокадо навпіл, дістати кісточку і очистити шкірку.

  3. Авокадо розім'яти виделкою в кашку і додати до сиру і лимонного соку. Добре перемішати.

  4. Додати в пасту дрібно посічений часник і перемішати. Додати йогурт, сіль. Зберігати в холодильнику.