Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь фрукти вечеря дієтичні страви › Апельсиново-гранатовий салат
Апельсиново-гранатовий салат

Апельсиново-гранатовий салат

Всього за кілька хвилин вам під силу приготувати апельсиново-гранатовий салат. Це не просто салат - це тарілка радості, вітамінів, здоров'я і гарного самопочуття та настрою. Не лякайтеся через дивну комбінацію інгредієнтів - всі разом вони тільки надають страві пікантності. Такий салат - знахідка для будь-якої господині, особливо, коли незабаром прийдуть гості, а у вас ще нічого не готово. Ставите такий салат на стіл, до нього подаєте пляшку вина, і поки гості розмовляють за легкою вечерею, ви можете спокійно доробити розпочате. Не лякайтеся, якщо гості будуть соромитися пробувати цей салат - їм просто буде шкода псувати таку красу.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Шпинат — 160 г.
  2. 2. Гранат — 300 г.
  3. 3. Апельсин — 200 г.
  4. 4. Оливкова олія — 20 мл.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками.

  2. Апельсин очистити від шкірки, нарізати пластинками і очистити від плівочок. Змішати всі інгредієнти, посолити, додати перець, заправити оливковою олією і перемішати.