Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь блендер романтична вечеря весна › Неаполітанський десерт
Неаполітанський десерт

Неаполітанський десерт

Приготування повітряного фруктового коктейля складається як рівняння: викласти в келих сирну масу з ванільним цукром, додати сирну масу з фруктами, потім крихту печива і фрукти - сирний десерт готовий! Дітей і дорослих, заманює оригінальне поєднання м'якого вершкового сиру з фруктами. Ніжність і легкість, чарівність і простота - головна візитка неаполітанського десерту. Сир, кисломолочний сир і фрукти здатні творити дива, наділяючи десерт поживними компонентами і вітамінами. Кожна страва - це мистецтво, вклад уяви і кулінарної творчості. Готується легко і швидко, тому балуйте себе як можна частіше і насолоджуйтеся тільки кращими десертами.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Сир маскарпоне — 250 г.
  2. 2. Кисломолочний сир — 100 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 1 г.
  4. 4. Печиво мигдальне — 200 г.
  5. 5. Цукрова пудра — 150 г.
  6. 6. Фрукти — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир (маскарпоне) розім'яти. Змішати з сиром. Посипати цукровою пудрою. Збити. Розділити масу на дві частини. У першу додати ванільний цукор. Перемішати.

  2. Печиво роздавити в крихту. Висипати в миску.

  3. Полуницю (100 г.) і смородину (100 г.) помити і обсушити. Фрукти додати в першу частину сирної маси (без ванільного цукру) і перемішати.

  4. У скляний посуд (креманку) викласти по 2 ст. л. кожної маси. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім, охолоджену масу посипати крихтою печива. Прикрасити ягодами. Десерт готовий!