Начос
- 1. Олія кукурудзяна — 500 мл.
- 2. Борошно пшеничне — 50 г.
- 3. Паприка солодка мелена — 4 г.
- 4. Сіль — 4 г.
- 5. Кориця мелена — 4 г.
- 6. Борошно кукурудзяне — 180 г.
- 7. Борошно рисове — 100 г.
- 8. Перець чорний мелений — 4 г.
- 9. Сметана — 100 г.
- 10. Перець солодкий — 1 шт.
- 11. Сир Чеддер — 100 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку просіяти борошно. Додати сіль та спеції.
Залити гарячою водою. залишити на 20 хвилин. Потім додати рисове борошно. При замішуванні тіста додати кукурудзяну олію (20 г.).
Наприкінці додати трохи пшеничного борошна для еластичності тіста. Розділити тісто на кульки. Розкачати кожну кульку між листами паперу для випікання.
Розділити, отримане коло на 8 частин (вийдуть трикутники). Нагріти кукурудзяну олію в кастрюлі. Кинути кілька трикутників по одному, помішувати, щоб вони не злиплися. Трикутники повинні набути золотистого кольору та стати хрусткими.
Викладати чіпси на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Обсушені чіпси покласти на деко, на кожен виріб викласти чайну ложку густої сметани, нарізані шматки солодкого перцю, зверху засипати тертим сиром. Поставити в духовку на 3 хвилини. Подавати начос чіпси на листках салату з нарізаною цибулею, оливками та соусом Сальса.