Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній європейська квасоля › Макарони-бантики з червоної квасолі
Макарони-бантики з червоної квасолі

Макарони-бантики з червоної квасолі

Багато господинь люблять, коли у них є про запас рецепти навіть самих звичайних страв. Ось наприклад макарони. У нашій країні попередницею макаронів була локшина. Може бути і ви пам'ятаєте, як бабусі проводили весь вечір з цією нелегкою справою. Проте локшина виходила дуже смачною. Рецепт макаронів - бантиків дуже незвичайний. У першу чергу тим, що до тіста додається пюре з квасолі. Нехай це нововведення вас не лякає. Пюре з квасолі має м'який смак, якщо, звичайно, його добре проварити. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і незвичайним смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінької сімейної вечері, особливо йому зрадіють ваші дітки. Адже вони люблять все те, що так незвично виглядає.

Кількість порцій 5
Час приготування 80 хв

  1. 1. Вода — 30 мл.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Борошно — 1, 5 ст.
  4. 4. Квасоля — 0, 5 ст.
  5. 5. Сіль — 0, 4 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю замочити (бажано з вечора). Відварити в підсоленій воді і за допомогою блендера перемолоти в пюре.

  2. Замісити круте тісто з борошна, квасолевого пюре, яйця і води. Також додати сіль.

  3. Розкчати тісто товщиною 3 мм. і поділити на квадратики. Затиснути квардратики по середині, щоб вийшли бантики.

  4. Утворені бантики викласти на посипану борошном тацю і підсушити близько години. Відварити бантики до готовності.