Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська борошно зима › Кокосові макаруни
Кокосові макаруни

Кокосові макаруни

Треба відзначити, що макарун - загальна назва різних видів так званого "легкого" печива. Особливість "легкого" печива в тому, що його готують без додавання борошна і жирів. Кокосові макаруни - традиційний десерт американської кухні, який являє собою смачне і повітряне кокосове печиво. Цей десерт простий у приготуванні. Основні інгредієнти - яєчний білок, цукор і кокосова стружка. За бажанням можна глазурувати приготовані макаруни розплавленим шоколадом наполовину або цілком, але і без шоколаду кокосові макаруни сподобаються всім, хто їх спробує.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Масло вершкове — 30 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 1 ст. л.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Цукор — 1 ст. л.
  5. 5. Ваніль — 0,25 ч. л.
  6. 6. Кокосова стружка — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 150°C. Деко змастити вершковим маслом, застелити зверху фольгу, її також змастити маслом. Присипати борошном фольгу.

  2. Яєчний білок збити з цукром, ваніллю, додати дрібку солі. Після, додати кокосову стружку. Ретельно перемішати суміш.

  3. З приготованого тіста сформувати кульки, викласти їх на деко, поставити на 15-20 хвилин у духовку. Після, остудити перед подачею.