Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Карі з білокачанної капусти
Карі з білокачанної капусти

Карі з білокачанної капусти

Якщо вам набридли важкі жирні м'ясні страви, тоді пропонуємо розвантажити свій раціон і приготувати легку овочеву страву. Це прекрасна страва з кулінарії східної кухні, а точніше це індійська страва. Але інгредієнти в даній страві зовсім звичні для нашого столу. Дана страва відрізняється тільки великою кількістю приправ східної кухні, що надає їй індійський присмак. Дану страву можна вживати в якості основної страви, нічим не доповнюючи її, а можна як гарнір. Якщо ви будете подавати страву як гарнір, то дуже смачно буде подати до карі з білокачанної капусти відварену курку. Ще дуже вдале поєднання буде, якщо подати до такого гарніру тушковану баранину. І не забудьте рясно посипати страву зеленню.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Олiя — 0,5 ст.
  2. 2. Капуста — 300 г.
  3. 3. Картопля — 200 г.
  4. 4. Цибуля — 200 г.
  5. 5. Порошок карi — 0,5 ст. л.
  6. 6. Кмин — 0,25 ч. л.
  7. 7. Червоний мелений перець — 0,25 ч. л.
  8. 8. Лавровий лист — 1 шт.
  9. 9. Гвоздика — 2 шт.
  10. 10. Томатна паста — 50 г.
  11. 11. Вода — 100 мл.
  12. 12. Сiль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На розігрітій олії обсмажити цибулю, нарізану кільцями.

  2. Додати порошок-карі і тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні.

  3. Потім додати інші приправи і нарiзану смужками капусту. Тушкувати 10 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.

  4. Очищену картоплю нарізати кубиками, додати воду і томат-пасту. Варити на слабкому вогні до готовності. Додати капустяну масу. Посолити.

  5. Перед подачею прибрати лавровий лист і гвоздику.