Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка літо › Яблука в суфле з манної крупи
Яблука в суфле з манної крупи

Яблука в суфле з манної крупи

Скільки історій навколо цього фрукта, але головною, і відомою усім, залишається про Адама і Єву. Так, ви напевно відразу здогадалися про який чудо-фрукт йде мова - яблуко. Спокуса до цього плоду, призводить тільки до народження нових божественно смачних блюд. Овіяний історіями цей продукт привертає ще більше уваги. Як ми знаємо, яблуко можна не лише вживати в сирому вигляді, але і досить часто воно зустрічається в парі з різними продуктами, наприклад з м'ясними, і навіть з морепродуктами. Але найбільше, все-таки, з нього готується солодких страв. І рецепт "суфле з яблук і манної крупи" тому підтвердження. Головне в цьому рецепті приділити особливу увагу приготуванню манної каші, вона повинна вийти ідеальною, без грудочок, і тоді вийде відмінний десерт.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яблука — 4 шт.
  2. 2. Сахар — 60 г.
  3. 3. Масло вершкове — 50 г.
  4. 4. Яйце — 3 шт.
  5. 5. Крупа манна — 70 г.
  6. 6. Молоко — 2 ст.
  7. 7. Цукор ванільний — 10 г.
  8. 8. Родзинки — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Чисті яблука (цілі) обваляти в розтопленому вершковому маслі і посипати їх цукровим піском.

  2. Розігріти духовку до 180ºС і випікати яблука у формі, хвилин 30. Потім, коли яблука стануть м'якими, порізати на часточки, помістити в іншу форму. Сюди влити сік і масло, яке залишилось, при випічці яблук.

  3. Для каші: в каструлю влити молоко, насипати цукор, ваніль і все перемішати. Поступово, додати манну крупу (дуже тонкою цівкою), постійно помішуючи. Варити 3 хвилини і відставити.

  4. У манну кашу додати чисті родзинки, жовтки і все перемішати. Білки збити до утворення піни і невеликими порціями влити в кашу. Гарненько все перемішати.

  5. Манне суфле залити у форму з яблуками і випікати 30 хвилин при температурі 190ºС,  до золотистого кольору.